Wenkbrauwen Threading Brow Lamination

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen - Threading

Met eyebrow threading krijg je volle en perfecte wenkbrauwen. Joëlle maakt hierbij gebruik van twee dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd.

Brow Lamination

Wil jij dat jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting worden geplaatst? Dan is Brow lamination de behandeling voor jou! Met behulp van speciale lotion-formules zorgt Joëlle dat je wenkbrauwen meteen veel voller lijken.

Brow lamination

Joëlle is een ervaren wenkbrauwspecialiste die het team van de Beauty Boulevard Weesp  in februari 2023 is komen versterken. Nadat zij 2,5 jaar gewerkt had in een salon, heeft zij de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.

Joëlle biedt met veel plezier haar behandelingen aan. Zij is gespecialiseerd in threading  (epileren van de wenkbrauwen met draad), brow lamination en nog veel meer!

Bezoek ook de Instagram  account van Joëlle; @byjothreading en neem een kijkje naar haar werk.

Joëlle is elke woensdag (en andere dagen in overleg) aanwezig bij Beauty Boulevard Weesp om jullie wenkbrauwdromen uit te laten komen!

Afspraak maken

Joelle Wenkbrauwen Threading