Pedicure Weesp

Pedicure

Pedicure Weesp

Yvonne Hendriksen heet u graag welkom bij Tiptop Voetverzorging voor een pedicure behandeling of voetreflexologie. Yvonne is elke  vrijdag te vinden bij Beauty Boulevard Weesp.

Als professional staat Yvonne borg voor een gedegen verzorging van uw voeten. Zij is 14 jaar pedicure, waarvan de laatste 3 jaar medisch. Tevens is Yvonne lid van Provoet, Procert en is zij KRP geregistreerd. Verder is zij aangesloten bij Voetencentrum Wender, Rondom, Voetportaal, Podotherapeut Aleide Schaafsma en VoetSula voor de vergoedingen van de Diabetische Voet. U kunt ook bij Yvonne terecht voor nagelcorrectie of een colorgel op uw teennagels.

Voetreflexologie

Yvonne is ook bekwaam in de helende kunst van het werken met voeten; voetreflexologie. Reflexologie geneest niet maar helpt de mens zichzelf te genezen. Voetreflexologie is al 4400 jaar oud. De therapie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Het lichaam wordt in zones op de voeten geprojecteerd. Door het geven van een impuls op deze reflexzones gaat er een stimulerende werking naar het corresponderende orgaan of lichaamsdeel. Om te bepalen of deze therapie bij je past, is het raadzaam om gedurende vier weken je één keer per week te laten behandelen.

Yvonne Hendriksen Tel: 06 1287 4706