Voetreflexoloog Weesp

Reiki & Voetreflex

Voetreflexmassage

U kunt bij ons terecht voor een voetreflexmassage, hand-/armmassage en reiki behandeling. De reflexzones onder de voet reflecteren met de organen en weefsels, het weerspiegelt het hele lichaam. Een voetreflexmassage helpt je lichaam ontspannen, waardoor eventuele blokkades verdwijnen, de bloedcirculatie verbetert, de energie beter kan stromen en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Een voetreflexmassage start altijd met een voetenbad met etherische oliën.

Voetreflexmassage kan verlichting geven bij veel verschillende klachten, zoals:

  • Hoofdpijn
  • Spijsverteringsproblemen
  • Hormonaal
  • Stress
  • Rug/schouder/nek
  • Urinewegaandoeningen
  • Slapeloosheid
  • Verminderde weerstand
  • Algehele malaise

Tijdens de behandeling worden zowel de reflexzones op de voet, als de meridianen op het onderbeen tot en met de knie gemasseerd, deze combinatie geeft een sterker effect op het bedoelde resultaat (tip: trek een gemakkelijke broek aan).

Een voetreflexmassage kan uiteraard ook, zonder klachten, ter ontspanning worden gegeven, net als een hand-/armmassage.

Reiki behandeling 

Naast de voetreflex en hand-/armmassage kunt u ook een reiki behandeling ontvangen. Reiki is en natuurlijke geneeswijze gebaseerd op het werken met universele levenskracht. Het woord “reiki” betekent letterlijk “universele levensenergie”. De vitale kracht bevindt zich van nature in ons lichaam en overal om ons heen. In optimale staat zorgt dit voor balans en kracht in lichaam en geest.

Tijdens de behandeling ligt u op een comfortabele behandeltafel en wordt de energie via de handen door gegeven. De handen worden op of vlak boven uw lichaam gehouden. De energie kan als warmte, tinteling of juist als koude voelbaar zijn. De energie gaat door de kleding heen, u hoeft zich dus niet uit te kleden.

Een reiki behandeling werkt rustgevend en bevordert de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Tijdens de behandeling vindt er herstel in het zelf genezend vermogen, gecombineerd met een reinigingsproces op lichamelijk vlak plaats.

Na alle behandelingen is het belangrijk om goed te drinken voor het afvoeren van de afvalstoffen.

Voor vragen of meer informatie kunt u bellen met Diane Schill via 06-49763959


Tarievenoverzicht

Intake voetreflexmassage gericht op klacht​​​
Inclusief behandelplan
 € 60,-

Voetreflexmassage – 60 minuten​​​​
€ 30,-

Hand-/armmassage – 30 minuten​​​​
€ 17,50

Reiki behandeling – 75 minuten​​​​​
€ 45,-