Voetreflexoloog Weesp

Voetreflexoloog & Nek- en Schoudermassage

Voetreflexoloog Weesp

Wilma vindt het heerlijk om door middel van voetreflexologie (‘de helende kunst van het werken met voeten’) op een directe manier te mogen zorgdragen voor het welzijn van haar medemens. Reflexologie geneest niet maar helpt de mens zichzelf te genezen.

De voetreflexologie is al 4400 jaar oud en werd reeds toegepast in het oude China, in Egypte en bij bevolkingsgroepen van Noord- en Zuid-Amerika. De therapie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Op de voeten wordt in zones het lichaam geprojecteerd. 

Beauty Boulevard Weesp Voetreflex

Door het geven van een impuls op deze reflexzones gaat er een stimulerende werking naar het corresponderende orgaan of lichaamsdeel. Om te bepalen of deze therapie bij je past, is het raadzaam om gedurende vier weken je één keer per week te laten behandelen.

Ontspanningsmassage van het Atlasgebied

Bij Wilma kun je ook terecht voor een Ontspanningsmassage. Tijdens deze massage worden de nek, schouders en bovenrug gemasseerd. Deze massage sluit perfect aan bij een voetreflexbehandeling. 

Let op. Bij Wilma kunt u alleen contant betalen!

Wilma Goudberg Tel: 06 - 2391 7762