Anita van Schaik schoonheidsspeciliste

Schoonheidsspecialiste

Schoonheids­specialiste Weesp

Anita van Schaik werkt bij Beauty Boulevard Weesp als schoonheidsspecialiste en pedicure. Zij is op donderdagen te boeken, zowel telefonisch als via het online afsprakensysteem.

Anita heeft een ruime ervaring in de zorg en dienstverlenende sector. In 2000 is zij begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Aansluitend heeft zij zich gespecialiseerd in diverse huid verbeterende behandelingen met betrekking tot: anti-aging, acné, littekens, pigmentatie en overige “huidproblemen”.  Ieder jaar volgt Anita bijscholingen en cursussen om haar kennis up-to-date te houden.

Dit doet zij met heel veel passie!

Anita van Schaik schoonheidsspeciliste

Natuurlijke & huid verbeterende producten van eKSeption

In de salon werkt Anita voornamelijk met natuurlijke & huid verbeterende producten van eKSeption, diverse peelings en mesotherapie. Ook wenkbrauw behandelingen en henna brows zetten doet zij met veel plezier. Tijdens iedere gezichtsbehandeling krijg je ook een heerlijke ontspannende massage.

Huideigen en Biologische producten

"Mijn visie is: behandel je huid met natuurlijke huideigen & biologische producten en zet de huid zelf aan het werk om het zelf herstellend vermogen te activeren. Dit leidt vaak tot het mooiste resultaat en zal langer zichtbaar zijn!"

Anita begint iedere behandeling of huidverbeterende kuur met een uitgebreid intake gesprek. Je bespreekt dan met haar jouw wensen en hoe zij dit kan bereiken. Het is vaak niet alleen de buitenkant, maar ook de "inner-beauty" en uw lifestyle spelen hierbij een belangrijke rol.

Wil je weten wat een behandeling met jouw huid doet? Maak dan snel een afspraak met Anita bij de Beauty Boulevard Weesp en ervaar het zelf!

Bel Anita op haar mobiele nummer 06-83777219 voor het maken van een afspraak! Of boek een afspraak via het online afsprakensysteem.