Wimper extensions Weesp

Permanente Make-up

Permanente Make-up Weesp

Marzi maakt deel uit van het Beauty Boulevard Weesp team. Eén van haar specialismen is  permanente make-up. Marzi zorgt met haar professionele behandelingen dat u de meest natuurlijk ogende wenkbrauwen en eyeliner krijgt. Met permanente make up bent u verzekerd van altijd sprekende ogen en een prachtige natuurlijke uitstraling.

Wenkbrauwen epileren (threading)

Marzi beheerst threading, dat is het epileren van de wenkbrauwen met touwtjes. Bij threading worden 2 dunne garen in elkaar gedraaid en over het huidoppervlak gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren heel precies vanaf de wortel verwijderd.

Wenkbrauwen verven

Het verven van de wenkbrauwen is ook mogelijk. Door het verven van de wenkbrauwen krijgt u een vollere en iets donkerdere wenkbrauw. U hoeft de wenkbrauw niet meer bij te tekenen. Deze behandeling dient u elke 4 a 5 weken te herhalen, in tegenstelling tot permanente make-up.

Schoonheid en verzorging heeft Marzi altijd belangrijk gevonden. Haar streven is om  uw gezicht mooier te maken, maar wel zo natuurlijk mogelijk! Na de opleiding PMU specialiste in 2016 te hebben afgerond volgt Marzi nog steeds diverse masterclasses om up to date te blijven.

Maak je afspraak voor jouw gewenste behandeling via de website of kom gerust langs voor een gratis advies.

Afspraak maken

Marziyeh Tel: 06 - 8424 5507